Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم

اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً به‌آرامی پیش می‌رود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.

آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که به‌شدت واگیردار است و به‌راحتی از فردی‌به‌فرد دیگر منتقل می‌شود.

بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا

چربی خون بالا چیست

پزشکان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی روی بدن افراد و بررسی بیماری­‌های زمینه‌ه­ای فرد، بهترین برنامه‌­ی غذایی را برای فرد گردآوردی کرده و ارائه می­‌کنند.

سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).

اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.

بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند دیابت، بیماری‌های ایمنی یا قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی

آنفولانزا همچنین می‌تواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچه‌ها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندام‌های متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.

واکسن یک فرآورده‌­ی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید می­‌کند.

گلودرد: سرفه‌های ناشی از آنفلوآنزا به‌ آنفلوانزای پرندگان در انسان سرعت به گلودرد منجر می‌شوند. البته ویروس آنفلوآنزا می‌تواند بدون سرفه هم باعث تورم گلو شود. 

اگر به دنبال دمنوش برای درمان آنفولانزا هستید، توصیه می‌کنیم از دمنوش زنجبیل همراه با عسل استفاده کنید. عسل به کاهش سرفه و گلودرد کمک می‌کند.

بیشتر افراد طی چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر می­‌باشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *